28. ledna 2009

Jak prezit svatbu?

Mozna se to k vam jeste nedostalo, ale ano je to tak, planujem s Jitou na leto svatbu. Protoze uz s Thajska mame svatebni saty, v klidu jsme predvybrali misto oslav a vubec tak nejak mame predstavu jak by mel vypadat svatebni den a do leta daleko zustavame v klidu. Bohuzel ne tak vsichni rodinni prislusnici. Z ruznych stran se k nam dostava, jak probihali pripravy u jinych znamych, tak se mame jeste na co tesit.
Zacinam byt trochu alergicky na dotazy typu: od kud kam kdy se pojede, jake kolacky se budou pect v jakem mnozstvi a dale rady jako co rozhodne nesmi chybet na hostine, kdo by zarucene mel hrat do tance....
Drazi, zustante tez v klidu, alespon jeste do dubna.
Nicmene prichazi vystrizliveni. Pri kontrolnim telefonatu na prislusnou matriku zjistite, ze jako na potvoru na leto maji zamluveny jediny termin svatby a prave v den, ktery ma byt jedine vas. Kamaradka, ktera by nemela chybet ma termin porodu, na vybrane jidlo ma jedna odnoz rodiny alergii a dalsim zase chybi dostatecne mnozstvi sedacek pro batolata. Ten nepije Kozla, tamleten zas jedine sumivy. Teticka nesmi sedet vedle dedecka a vysluzky rozhodne musi byt!

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Jirko neboj, tak děsné to není a tu svatbu si hlavně užij. Hosti se přizpůsobí a zábava se určitě povede. Kája

Anonymní řekl(a)...

Juchuuu, doufám, že bude nějaká svatební keška ;-)