8. listopadu 2004

Horst FuchsExistují nadšenci, kteří se, údajně, večer po celodenní dřině dokáži odreagovat a zrelaxovat jedině u šou Horsta Fuchse. Link vás odkáže na stránky jeho českého fanklubu. O dalším šílenci píše Mladý svět. Plakáty zvoucí na koncert Sri Chinmoye byly v Praze k vidění na každém rohu a článek zachycuje dojmy z návštěvy koncertu tohoto "mistra".
Nepochopení některých vynálezu může člověku nadělat pěkný problémy. Například takový preservativ v rukou rumunského občana. Asi se vám to už taky někdy stalo: sháníte pana Nováka, jenže ten pan Novák, kterého jste pracně sehnali, se nakonec ukáže být jiným panem Novákem, než jakého potřebujete. Co teprv když se takový omyl povede televizní produkci se známou osobností a zachytí jej v přímém přenosu televizní kamera.
Některé omyli vypadají spíš jako naschvály. Následující příběh ukazuje, že na nelichotivých pověstech o polistech bude asi něco pravdy. Tentokrát se o to nezasloužili čeští policisté, ale jejich němečtí kolegové a obětí je francouzský občan. Nakonec jeden tip na výlet do Brenty v Dolomitech.

Žádné komentáře: