30. prosince 2004

Na podzim jsem jeden víkend strávil ve velmi mílé společnosti, jež se sešla ve sklepě jež spravuje Vinařství Šabata. Jejich služby i víno můžu vřele doporučit. Tyto stránky jsou stařšího data a neaktuální, za to obsahují více informací. Novější stránky jsou zase representativnější.
Zima se zatím moc nedaří, přece jen to blátíčko v nížinách vypadá děsně a tak zvláště v době, kdy nad Prahou už téměř 14 dní ležela inverzní deka, potěšil článek od Ondřeje Neffa. Zjištění, že v tom nejsem sám potěšilo. Co mne ale vůbec nepotěšilo, ba naopak, bylo objevení (díky Technetu.cz) počítadla, které počítá velikost státního dluhu.
Zvláště pro skauty mám jeden bezva tip na trička ř wear. Pro nadšence do muzejí a techniky jsem našel jedno internetové muzeum počítačů. Třeba todle je moc pěknej kousek. Nebaví vás (už) vaše práce? Zkuste to jako doktor, jehož notně otrávili poměry v našem zdravotnictví: zde jeho zpoveď.
Rádi používáte ICQ, ale nevyhovuje vám spousta reklam okolo? Zkuste to s mirandou. Vejde se na disketu, je jednoduchá, má hodně vychytávek a současně s ICQ zvládá i další komunikaci (IRC, MSN, AIB, Jabber ...). V září jsem chválil maďarský film Kontroll. Nově jsou ke stažení i české titulky.

Žádné komentáře: