19. října 2005

www.kartinki.czPro případ, že snad eště neznáte Vesjolye Kartinky, jukněte na ně, protože Nad dopisy diváků RETRO je mooc pěknej mazec. Možná patříte mezi pamětníky, kteří znali Vosu na jazyku a rádi by jste si opět početli... nebo jste o ní snad eště neslyšeli? Tak už klikejte, ale pozor, je to návykové: Vosa na jazyku díky archivu od Alana.
Prahu čekají nové nízkopodlažní tramvaje, vesmírný program vzkazuje Další Remek nebude, neštěstí v kukuřičném poli, francouz staví nový středověký hrad, kolik slováků se vejde do škody 100 a na závěr tiskového přehledu comix Hana a Hana.
Doprava na našem neby je poměrně poklidná (jen sem tam se nějaké letadlo vrací ihned po vzletu raději zpět na Ruzyň), ale v americe měl Airbus 320 společnosti JetBlue trochu problémy, video z přistání je zde.
S Íránem to začíná být nahnutý, nejen že s námi přestal obchodovat, ale už i mocnosti světa se netají tím, co bude následovat. Takže se začínají potrvzovat slova mého kamaráda Roberta, když jsme se s ním na jaře bavil o mé plánované letní návštěvě Íránu, že je to poslední cesta před válkou.
Pijani pozor! Krom toho, že moravákum opět začíná sezóna a lapaj pražáky, aby je pak k smrti upili ve sklipku nějakým patokem, tak již je nachystán další ročník Lachoutkova memoriálu. Dobrodruhům, kteří by to chtěli jen tak zkusit, doporučuji nejprve shlédnout video z titulní strany.

Žádné komentáře: