30. prosince 2009

Kambodza

Siem Reap, Angkor, Sihanouk Ville, Phon Pen
Tak v tomdle poradi jsme ve zkratce projeli hlavni zajimavosti Kambodze. Stedry den jsme stravili prejezdem z Laosu do Siem Reapu, tudiz veca byla s denni spozdenim. Po dnu poflakovani po meste a oddychu po narocnem prejezdu prisel den cyklisticky, kdy jsme dali na kole delsi asi 27 km okruh okolo hlavnich pamatek Angkoru, ale my najeli podle GPS okolo 50. Je to krasa, to se musi videt (konecne se asi podivam na Tomb Rider). Diky velke nahode jsme potkali Dana, ktery pracoval v Balbu.
Dalsi jiz nocni prejezd byl v pohode luxusnim busem k mori. Neb jsme namlsani Thajskymi ostorvy, byl to pro nas sok, takovi Bibione po Kambodzsku, proste hromada lidi a vsude samej bordel. Zaridili jsme vizum do Vietnamu a odpocivali u bazenu u bungalovu, do more se nam moc nechtelo. Az posledni den sme meli vylet lodi na snorchlovani a soucasti byl nekolikahodinovy pobyt na pohodovem ostrovku, kde skoro ani nebyl neporadek. Mistni sou ale fakt cunata co se prirody tyce, ve meste maj sikovny popelare.
Prohlidka hlavniho mesta se scvrkla na jeden den, kdy Jituska trochu mrmlala, protoze si u more spalila zadicka a sedinku. Zitra prejizdime do Sajgonu, kde nas ceka Silvestr i Novy rok a 2. preletame do Hong Kongu.

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Zdravime z Nasavrk, krasne si to tam uzijte, oslavte vstup do noveho roku a na dalku vam prejeme vse jen to nejlepsi. Petr,Jira,Eda a Peta

Anonymní řekl(a)...

A Dan z Bulbu hlásí návrat. Mno, už jsem zpátky 1/2 roku, ale tak je to nějak všechno hektické nebo co. užívejte života Dan

Anonymní řekl(a)...

Most people can benefit from the entertainment of playing on a balanced stage, however some players struggle with playing dependancy. Gambling on-line or in individual becomes problematic when the individual has no control over the time and money they spend on games. In different phrases, the participant becomes managed by compulsions to gamble despite exterior components, corresponding to a depleting bank account. The steps to claiming your reward will rely upon the location, however many websites routinely present bonus spins and funds when a brand 빅카지노 new} participant registers. Other websites require welcome promo codes to assert bonuses, so learn all the rules to grasp means to|tips on how to} get your additional funds.