6. prosince 2008

Thajsko 2008 | Singapur

Vcera v pul devate jsme s nemalym spozdenim dosedli na drahu Singapurskeho letiste Changi a pak uz jen valili oci. Singapur je krasna metropole plna ochotnych lidi, kteri umi anglicky. Na prvni pohled trochu pripomina Londyn skrizeny s Karachie :) ale vazne jen na prvni pohled. Podarilo se nam sehnat klimatizovany hotel za dobrou cenu a po vydatnem spanku jsme se vydali do Chinatownu.


Spousta kramku laka k levnym nakupum, ale zatim odolovame. Vecer se vydame nejspis autobusem do Kuala Lumpuru, od kud mame reservovanou letenku do Krabi na uterni poledne.
Mejte se fajn, vyrazime ven z klimatizovane internet kavarny do toho paraku, ale jen na chvili, k nejblizsimu klimatizovanemu nakupnimu centru.
EDIT: Odpoledne jsem neodolal a nakoupil externi hardisk pro ukladani fotek. Tez jsem uhadal polovicni cenu pro baterku do fotaku. Je na ni napsano made in Japan, tak snad vydrzi. Doslo i na Geocaching a nasli jsem tri kesky, s tou jednou mi dost vyrazne pomohla Jita, ja bych tam asi hledal az do ted.
Vecer jsme nasli spravne misto na Beach road odkud jezdi busy do KL a okolo pulnoci vyrazili luxusnim busem se spolecnosti, jejiz nazev byl sympaticky: Alisan. Prekroceni hranice bylo v pohode, jen Jitu trochu rozesmali kotata, ktera si hrala s mrtvolkama ulovenych ptacku. Zbytek jizdy jsem prospali.

Žádné komentáře: