2. prosince 2008

Thajsko 2008 | par hodin do odletu

Nervozita stoupa, den odletu se blizi. Emirates zrusili vsechny lety do 12. prosince, alespon podle prohlaseni z 2.12. Rychlou reakci se nam podarilo zajistit letenky s priletem do Singapuru, takze si vejlet trochu natahnem o Singapur a Malajsii, cimz se asi nedostane na Laos. Zmenu na nasi zadost udelala Emirates zcela zdarma.
Zluti oslavuji, zacinaji se slavit kralovy narozeniny, otazkou zustava co cerveni. Kdyz dojde na nejhorsi zustaneme na jihu Thajska a zpet poletime opet pres Malajsii, ale vse nasvedcuje o uklidneni situace. O vikendu se vratil Svejda s Lenou a nebyt toho, ze se lita z trochu vzdalenejsiho letiste (nahradni vojenske U Tapao), tak pry o nejakych nepokojich nemeli ani sajna. Jedine co je za celou cestu trochu poznamenalo byla silena jizda lodi na Koh Samui. Myslim, ze podobnych prozitku se asi vystrihame.
Nas kocour uz je v docasnem utocisti, zkratka se zda byt vse nachystano. Jeste zitra rozeslu pozvanky na Silvestrovskou akci na Vylevech. Kdybych snad na nekoho ze ctenaru zapomel, kdo by se rad zucatnil, nech se prosim ozve.

Žádné komentáře: