9. prosince 2008

Thajsko 2008 | Krabi

Let z KL s AirAsia probehl bez problemu, ikdyz se Jite vubec nelibil a tak se hlasime z Krabi. Z uzasneho noveho terminalu letiste KL jsme nevideli vubec nic, protoze nas let byl odbavovan z lowcoast terminalu a byli jsme radi, ze sme ho stihli. Letiste lezi pri pohledu z okna busu nekde uprostred pralesa asi 70 km od KL a ridic autobusu si s odjezdem daval dost na cas. V prubehu letu se Jita tvarila, jako by to kazdou chvili melo spadnout a nutno rict, ze posledni manevry pred pristanim vypadali jako kdyz se trefujem na letadlovou lod a ne na sirokou ranvej.
Mame listek na bus do Kolanty, ale mam takovy podezreni ze sem platil vic nez musel. Sem ale linej to aktualne zjistovat po dvou pivech a uz se vidim ve stinu bungalovu nekde na plazi.
Tak ja teda taky neco napisu (Jita). Ted jsem sedela asi hodinku na baru a dala jsem si: green curry, ananasovy dzus, colu a bananovy sejk a mam brisko jako bambuli. Jelikoz mam tak moc dovolenkovou naladu, ze i premyslet me boli, tak to psani zase necham pro velky uspech Alousovi.
Nez nam pojede minibus zkusime dopredu este zajistit listky do Koh Samui.
Jeste mala poznamka k bezpecnosti: sem tam vysi thajske a zlute vlajky, jinak je vsude klid. Tento tyden by tu mela byt zvolena nova vlada. Turistu asi neni prebytek, ale podstav taky ne, zkratka akorat.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Guten Tag !!!!
Zdravím z Classicu :-)) tak to vypada, ze se mate fajn, s tou GPSkou to je smula, ale hlavne zes tam nezuchnul ty !!! Udelejte naky fotky z plaze at se taky trochu ohreju :-))) Mejte se krasne... Jana